Referenties

Lieve Veronique
Ik vond het heel leuk bij jou, ik ging er dan ook graag naar toe. Maar waar ik eigenlijk voor gekomen ben is dat ik een angstfobie voor spuiten, pillen slikken, antobioqa had.
Het zal nooit helemaal weg zijn, maar je hebt mij wel een groot stuk daarvan geholpen. Ik heb veel oefeningen daarvan geleerd. Als ik nu naar een eng doktersbezoek moet dan neem ik mijn balletje mee daar zitten mijn helpende gedachtes in en mijn geshopte foto.
Ik ben nu een keer voor een spuit geweest en dat ging heel goed, ik ben niet flauw gevallen en was niet meer misselijk ervoor. Ik durf nu ook pilletjes te slikken en dat durfde ik 1 jaar geleden niet.
Ik vind het jammer dat ik bij je weg ga maar ik heb het als positief ervaren soms zaten er lastige momenten bij maar daar heb jij mij mee geholpen!
Lieve Veronique bedankt voor alles dikke knuffel. B
Meisje 12 jaar groep 8
Voor Veroniek
Bedankt voor alles het is hier niet eng en je leert er alleen maar van
Ik heb geleerd mijn goede gevoelens weer te vinden en mijn slechte gevoelens kwijt te raken
Ik vond het ook leuk omdat we veel spelletjes doen en knutselen. D.
Jongen 10 jaar, groep 6
Vorige week voor de 2e keer een traject bij Veronique afgesloten met onze zoon. Een paar jaar geleden bij Veronique terecht gekomen omdat we als ouders heel graag handvaten wilden in de opvoeding/ begeleiding van onze zoon. Met Veronique was er direct bij zowel ons als onze zoon een klik. Destijds veel geleerd en inzicht gekregen in onze zoon. Hijzelf werd rustiger en zat beter in zijn vel. Toen we begin dit jaar merkte dat zoonlief wat minder lekker in zijn vel begon te zitten hebben we opnieuw contact met Veronique gezocht. Iets waar zoonlief zelf mee kwam. Want, zo zei hij, misschien kan Veronique me helpen met mijn boosheid. Zo gezegd, zo gedaan. Opnieuw heel hartelijk ontvangen bij Veronique en onze zoon zit momenteel veel beter in zijn vel. Hij heeft weer veel mogen leren en kan op dit moment zelf weer verder met de dingen die hij van Veronique heeft geleerd. Wij als ouders hebben beter inzicht in onze zoon gekregen. Iets waar we heel dankbaar voor zijn.
Ouders van een jongen van 10 jaar
Wat heb ik getwijfeld: wel of geen therapie voor mijn zoontje (8 jaar). Hij wilde alles altijd perfect doen. Daar had hij enorm veel last van. Het was ook nooit goed genoeg wat hij deed. Trots zijn op zichzelf vond hij maar lastig. Hij had zo'n last van zichzelf. Door hem naar therapie te sturen was ik bang dat hij de boodschap zou krijgen dat hij niet goed was, dat hij iets verkeerd deed. Dat ik juist zijn lage zelfbeeld hiermee een bevestiging zou geven.

Maar wat ben ik blij dat we hem uiteindelijk naar Veronique hebben laten gaan! Ons lieve manneke is door de gesprekjes/ sessies met Veronique een heerlijk tevreden kind geworden. Hij is meer ontspannen, praat meer, is trots op zichzelf, streeft minder naar perfectie en ga zo maar door. Hij zit gewoon lekker in zijn vel. En daar zijn mij man en ik Veronique zo ontzettend dankbaar voor. Dat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

Veronique: DANKJEWEL!
Moeder van 8-jarige zoon
« Vorige12Volgende »